Clubul nostru pune la dispoziția sportivilor și un staff tehnic cu experiență, de la care aceștia pot deprinde tainele fotbalului și care vor reprezenta sistemul lor de suport.

Domnul Emeric Dembroschi însuși va fi implicat în activitatea clubului, atât ca și director tehnic cât și ca președinte de onoare.
Sperăm ca vastă lui experiență și cunoștințele obținute pe cea mai mare scenă a fotbalului mondial să insufle și în jucătorii academiei o dorință de progres, un îndemn la a da tot ce e mai bun din ei și, mai ales, dovada vie a faptului că perseverența și munca asiduă creează adevăratele legende.

Novoselenszki Alexandru- Dacian

Novoselenszki Alexandru – Dacian

Se va afla la cârma echipei U9-U10.

Alex este cel mai nou membru al echipei, iar în prezent evoluează și pentru echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal din Sighet.

Este la început de drum ca și antrenor și plin de entuziasm că va reuși să aibă rezultate la Academia ,,Emeric Dembroschi ” .

Gheorghe Rosu

Echipele de U5, U6, U7, U8 vor fi pregatite de Gheorghe Rosu, profesor si sef de catedra de Educatie Fizica si Sport la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetul Marmatiei.

Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea fotbal, Gheorghe detine o vasta experienta ca si pedagog, ceea ce il recomanda pentru pregatirea grupelor de varsta mai mici.

gheorghe rusu academia emeric dembroschi