Povestea noastra

In 1970, legendarul atacant Emeric Dembroschi facea istorie la Campionatul Mondial din Mexic, inscriind in poarta Braziliei lui Pele. “Dembo” a dat dovada de talent, perseverenta, si multa munca asidua, calitati care l-au propulsat din Divizia C in echipa nationala a Romaniei in mai putin de un an.

Acum, dupa jumatate de secol, am lansat Academia “Emeric Dembroschi”, tocmai pentru a pastra vii aceste calitati.

Clubul nostru isi propune sa readuca profesionalismul in pregatirea copiilor si juniorilor, sa dea o sansa talentelor locale si, mai mult decat orice, sa insufle niste valori universale in fiecare sportiv care ne va calca pragul.

Contacteaza-ne!
emeric dembroschi

Pregatirea fotbalistica

In primul rand, dorim ca pregatirea fotbalistica de care vor beneficia sportivii inscrisi in clubul nostru sa fie de cea mai inalta calitate.

Pentru a atinge acest tel, ne asiguram ca sportivii nostri au toate conditiile necesare pentru a face performanta:

1. Un staff tehnic cu experienta

Format din Catalin Mihai Dinu si Prof. Gheorghe Rosu

2. O baza sportiva moderna

In comuna Sarasau, Strada Principala nr. 205

3. Echipamente sportive profesioniste

Echipamente Macron, furnizate de partenerul tehnic Croft.ro

Educatia

In al doilea rand, educatia joaca un rol foarte important in programul nostru. Consideram ca sportul ajuta tinerii sa se formeze atat fizic cat si intelectual, si dorim ca sportivii nostri sa invete valorile corectitudinii, fair-play-ului si perseverentei.

Mentinem parteneriate stranse cu toate unitatile de invatamant din zona, pentru a crea o simbioza sport-scoala care se fie benefica pentru toti tinerii din comunitate.

Mai mult decat atat, incurajam sportivii nostri sa nu neglijeze educatia, motiv pentru care vom monitoriza atent situatia scolara a fiecaruia dintre ei, pentru a ne asigura ca nu exista nici un detriment in acest sens.

Fara costuri pentru copii si parinti

Nu in ultimul rand, clubul nostru se angajeaza sa suporte toate cheltuielile necesare pentru fiecare sportiv inscris la grupele de performanta.

Astfel, o situatie materiala precara nu va reprezenta un impediment pentru fructificarea potentialelor talente.

Acest lucru este posibil prin efortul sponsorilor nostri si face parte din initiativa noastra de a descoperi tinerii jucatori de perspectiva pe care Maramuresul ii are de oferit, si de a-i ajuta sa isi atinga adevaratul potential.